2010. június 21., hétfő

Beköszönő

Itt vagyunk 2010-ben, amikor egyre nagyobb teret nyer magának a technika. Ennek következtében a kapcsolattartás és kialakítás is új alapokra helyeződött át. Közösségi oldalaktól hemzseg a világháló.
Ez alapjában véve nem rossz dolog, hiszen naprakészek lehetünk barátaink, ismerőseink életéről. Elérhetőségük leegyszerűsödött, mivel pár klikkelés után még az ezer éve nem látott ovis legjobb barátunk e-mail címe is láthatóvá válik.
Azonban vannak, akik átesnek a ló túloldalára és a napjuk jelentős hányadát a számítógép előtt töltik, miközben óránként tesznek jelentést az üzenőfalakon az aktuális kedélyállapotukról. Így nem csoda, hogy egyre nehezebb új személyes kapcsolatokat kialakítani.
Hogy ezt a problémát is leküzdhessük, már rengeteg online társkereső oldal van, ahol a barátkereséstől kezdve a párkapcsolat kialakításán át a szexpartner találásig bármire lehetőség nyílik.
Minket elsősorban a párkapcsolatot keresők érdekelnek.
A hirdetéseket elnézve rengetegen keresnek a regisztráltak közül tartós kapcsolatot. Az oldalakon jobbnál jobb ígéretekkel találkozunk, de vajon mi a valóság? Mennyire gondolják komolyan az ott regisztrált emberek a társkeresést?
És miért számítógép előtt ülve akarják megtalálni párjukat? Lehetséges ez egyáltalán?

Olvastuk valahol, hogy a statisztikák szerint, 20 emberrel folytatott aktív levelezés után, a 4 legszimpatikusabbal való randi követően, biztos, hogy az egyikkel tartós párkapcsolat kialakítható.

Ezen elmélet alátámasztására vállalkozunk mi.


Bella és Tina vagyunk, két huszonéves lány, akik ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani tapasztalatainkat az online társkeresésről. Feltett szándékunk, hogy egy ismert társkereső oldalon levelezésbe kezdjünk 20-20 pasival, majd ezt követően a négy befutóval randizni is fogunk. Kíváncsian várjuk, hogy az itt kialakított kapcsolatok mennyire lesznek eredményesek. Hányan felelnek meg az elvárásoknak és mennyire hasonlítanak az adatlapjukon és az e-mailekben leírtakhoz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése